0

103 Нравится
Терка пенопластовая, 500 мм INTERTOOL HT-0006
категорияУниверсальная
группаИнструмент для отделочных работ
типТерки
подгруппаТерки пенопластовые
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,062
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0006

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка терок пінопластових

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Пінопластова терка призначена для рівномірного нанесення та розрівнювання різних будівельних сумішей на поверхнях: підлога, стеля, стіни, перегородки та ін.

Використовується для стяжки, для штукатурних та затиральних робіт для розрівнювання різних будівельних розчинів: штукатурних, шпаклювальних, клейових, бетону та ін.

Зносостійкість та надійність

Ефективна робота

За допомогою будівельних пінопластових терок найчастіше виконують саме штукатурні роботи та затирають нанесені на поверхні розчини стартової, фінішної або декоративної штукатурки до ідеальної гладкості.

Моделі терок від 500 мм вже можна вважати полутерами, вони ідеально підходять для стяжки підлоги, оскільки збільшена довжина дозволяє легше обробляти великі площі, здійснюючи менше рухів руками.

Шестигранна форма

Зносостійкість

Терка з пінополістиролу має міцну конструкцію з щільністю 40 г/дм³, що дозволяє виконувати роботи на професійному рівні. Вона менше стирається, стійка до впливу речовин, що входять до різних штукатурних та інших будівельних розчинів, не руйнується при взаємодії з ними та має збільшений ресурс служби.


Зручність

Зручність

Завдяки використанню пінопласту для виготовлення цей інструмент для обробки не важкий, при роботі з ним майстер не буде швидко відчувати втому, має зручну широку ручку.




<=>