0

103 Нравится
Триммер электрический 250 Вт, 230 В, ~50 Гц, 14000 об/мин, диаметр вращения лески 200 мм INTERTOOL DT-2243
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типТриммеры для травы
подгруппаТриммеры электрические
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,300
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-2243

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Линейка электротриммеров

Переваги моделі

Назначение

Призначення

Електричний тример DT-2243 призначений для легкого і ефективного косіння газону на невеликих територіях і присадибних ділянках. Відмінно підходить для скошування трави у важкодоступних місцях, де не дістала газонокосарка, а також на місцевості з нерівним рельєфом.

Сам тример має компактні розміри, мінімальну вагу та простий у керуванні. Ці характеристики особливо актуальні для комфортної роботи людей похилого віку, тендітних жінок, підлітків.

Додаткова перекидна ручка також може встановлюватися та фіксуватися у трьох положеннях. Таке регулювання дозволяє налаштувати й ідеально збалансувати тример для комфортної роботи протягом тривалого часу.


Производительность

Продуктивність

Відносно невелика потужність тримера 250 Вт розвиває високі оберти до 14 000 об/хв., що забезпечує відмінну продуктивність і ефективне косіння навіть дрібного бур'яну та газонної трави. Двигун розташований у нижній частині штанги, тому важливо роботу виконувати в суху погоду, без роси. Таке розташування двигуна забезпечує невелику вагу агрегату та додаткову зручність у роботі. Ширина покосу становить 200 мм, використовується котушка з волосінню, діаметром 1 мм.

Надежность и безопасность

Надійність та безпека

Для вашої безпеки на тримері встановлений електричний дріт невеликої довжини, а на ручці передбачений гачок для кріплення подовжувача.
Кожух тримера виготовлений з ударостійкого пластику і захищає користувача від викиду трави, надійно закриваючи різальну волосінь з котушкою.
Електротример, на відміну від бензинових моделей, може використовуватися в закритому просторі: в оранжереях, теплицях тощо.




<=>