0

103 Нравится
Насадка-пеногенератор универсальная для моек высокого давления, 1000 мл INTERTOOL DT-1536
категорияУниверсальная
группаАвтоинструмент
типМойки высокого давления
подгруппаМатериалы расходные для моек высокого давления
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,390
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-1536

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка насадок для піни

Переваги моделі


Призначення

Призначення

Якщо мийка високого тиску з комплектною насадкою погано пінить мийний засіб, у цьому випадку не обійтися без спеціального піногенератора. Насадка INTERTOOL DT-1536 універсальна та підходить до різних брендів мийок високого тиску. За її допомогою ви ефективно очистите бруд з автомобілів, килимових покриттів, панелей будинку тощо.

Міцна конструкція

Надійна конструкція

Конструкція піногенератора з великим соплом для високого тиску, що дозволяє збільшити вплив тиску та швидкість спінювання для більш ефективного та результативного застосування. Це забезпечує якісне миття з великою кількістю щільної піни.

Насадки-перехідники виготовлені з латуні, металу, який не схильний до корозії, зносостійкий та довговічний, має підвищений ресурс роботи.

Призначення

Можливості

Розпилювальне сопло з міцного матеріалу із рівномірними отворами для створення насиченої піни. Це не тільки покращує результати очищення, а й заощаджує мийні шампуні. Регулювання сопла дозволяє швидко охопити будь-який за формою та розміром транспортний засіб за допомогою гвинта регулювання, підвищуючи ефективність роботи.




<=>