0

103 Нравится
Миксер строительный электрический 1200 Вт, 2 скорости INTERTOOL DT-0130
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типМиксеры электрические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.5,900
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-0130

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

 

Призначення

Призначення

Міксер ручний електричний INTERTOOL DT-0130 призначений для перемішування різних будівельних сумішей, компаундів та фарб.

За допомогою міксера можна швидко та легко створювати однорідну масу з різних за складом сипких речовин та рідин. Якість суміші, приготовленої міксером, значно вища, ніж суміш, приготована вручну.

Продуктивність

Продуктивність

Потужний електродвигун 1200 Вт з крутним моментом 40 Нм дозволяють працювати з насадками, діаметром до 140 мм, та розмішувати найбільш в'язкі матеріали. Спіральні пласкі лопаті міксера швидко замішують густі суміші.

Верхнє розташування двигуна мінімізує потрапляння пилу в корпус та дозволяє продуктивно працювати протягом тривалого часу.

Налаштування

Регулювання

Наявність двошвидкісного редуктора дозволяє обрати оптимальний режим роботи та замішувати різні матеріали. Перша швидкість з максимальним крутним моментом відмінно підійде для замішування густих, важких сумішей, таких як цементна штукатурка. Друга швидкість з великою кількістю обертів підійде для розмішування ґрунтовок, лаків, фарб.

Регулятор швидкості, реалізований на ручці у вигляді невеликого коліщатка, має 6 положень. Залежно від типу робіт ви зможете обрати відповідний режим. Це дуже зручно, оскільки регулятор дозволяє підтримувати задану швидкість та спрощує процес роботи.

Блокування кнопки ввімкнення дозволяє працювати міксером у безперервному режимі, не потрібно постійно утримувати курок під час замішування.

Комфорт в роботі

Комфорт у роботі

Компактний дизайн з широкою ручкою у вигляді керма для максимальної зручності оператора. Навіть у вузькому просторі ви можете легко керувати міксером.

Для компактного зберігання та транспортування насадка повністю від'єднується. Для підключення вінчиків передбачено посадкове місце з різьбою М14 - це популярний розмір хвостовиків міксерів, тому у вас буде великий вибір оснащення для роботи.




<=>