0

103 Нравится
Мини-фильтр для покрасочного пистолета, 1/4", в металлическом корпусе, картридж-пенометалл INTERTOOL PT-1403
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типУстройства подготовки и очистки воздуха
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,124
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1403

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка фільтрів пневмо

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Фільтр невеликого розміру для очищення повітря, необхідний для якісного фарбування фарбопультом. Призначений для фільтрації повітря, що подається безпосередньо перед фарбувальним пістолетом. Збереже ваш інструмент від забруднення, передчасного зношення й таким чином продовжує строк служби. Очищає повітря з компресора від вологи, мастил та пилу.

Фільтруючий елемент

Фільтрувальний елемент

Фільтр уловлює дрібні частинки до 20 мікронів. Картридж виконаний з пінометалу та має унікальні властивості, являється багаторазовим. Щоб зберегти початкові властивості картриджа та забезпечити максимальний захист від потрапляння дрібних частинок, рекомендуємо періодично чистити знімний картридж у розчинниках.

Міцний корпус

Міцний корпус

Міні-фільтр має металевий корпус, що оберігає його первісний вигляд та цілісність усієї конструкції при падіннях або інших механічних пошкодженнях. Верхня та нижня основи міні-фільтра також виготовлені з металу. Максимальний тиск становить 150 PSI або 10 атм.

Дренаж вологи

Дренаж вологи

Нижня частина корпусу має зливний клапан. Цей клапан звільняє міні-фільтр від надлишків вологи, що накопичується під час роботи.

Монтаж до фарбопульта

Монтаж в систему

Міні-фільтр встановлюється безпосередньо перед фарборозпилювачем без перехідників, зливним клапаном вниз. Внутрішня різьба, діаметром 1/4" до фарбопульта, зовнішня різьба 1/4" на шланг.




<=>