0

103 Нравится
Лестница алюминиевая универсальная раскладная телескопическая 4*4 ступ INTERTOOL LT-2044
категорияУниверсальная
группаЛестницы и стремянки
типЛестницы алюминиевые
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.11,300
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LT-2044

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі


Призначення

Призначення

Складана універсальна драбина стане у пригоді в будь-якій ситуації як професійним майстрам для роботи на висоті, так і для побутових потреб, а також працівникам складів, магазинів тощо. Вона багатофункціональна і підходить під будь-які завдання, максимальна висота становить 3,9 метрів, при цьому може трансформуватись у будь-яке з трьох положень. Зручна для використання в домашньому господарстві, наприклад, замінити лампочки, пофарбувати стіни, помити вікна, також її можна використовувати як сходи на дах та ін.

Довговічність та надійність

Довговічність та надійність

Алюмінієві сходи LT-2044 виготовлені з надміцного, легкого, стійкого до корозії алюмінієвого профілю. Сходи стійкі та не ковзають по будь-яких поверхнях завдяки надійним пластиковим ніжкам, що також захищають меблі й підлогу від ум'ятин та подряпин. Рифлені сходинки не дадуть нозі зісковзнути під час роботи. Модель розрахована на тривалий строк експлуатації та відповідає європейському стандарту якості EN131.

Багатофункціональність

Багатофункціональність

В основі функціональності драбини лежить шарнірний механізм, він дозволяє використовувати її як стрем’янку або приставні сходи. Транспортування та зберігання не викличе у вас труднощів – драбина легко складається (розміри у складеному вигляді 1203*555 мм) й легко поміститися за дверима або у коморі.

Компактна та портативна

Компактна та легка

Якщо ви втомилися від важких та громіздких старомодних залізних або дерев'яних сходів, ця компактна модель — ваш найкращий вибір. Алюмінієві сходи компактні в складеному вигляді, а також мають невелику вагу. Легка конструкція драбини дозволяє легко її встановлювати на необхідне місце, переставляти, а також зручно транспортувати.

 

Драбини №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2020 та 2021 роках.




<=>