0

103 Нравится
Плиткорез 600 мм 3 в 1 INTERTOOL HT-0347
категорияУниверсальная
группаИнструмент для отделочных работ
типИнструмент для плитки и стекла
подгруппаПлиткорезы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.5,458
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0347

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Плиткоріз ручний з двома напрямними рейками призначений для різання керамічної, кахельної плитки, довжиною до 600 мм та товщиною до 10 мм.

Точний різ

Точний різ

Ручний плиткоріз на втулках, каретка з лезом може вільно ковзати по напрямних, що значно підвищує точність різання. Ріжучий елемент з дуже твердого сплаву легко розрізає плитку, при цьому край після різання рівний, без задирок.

Міцна конструкція

Міцна конструкція

Плиткоріз оснащений міцною металевою основою, покритою антикорозійною фарбою для зносостійкості та довговічності. Подвійна суцільна напрямна виготовлена з високоякісної сталі, вона дуже міцна, не схильна до вигинання, що забезпечує більш плавну роботу та тривалий термін служби.

Можливості

Можливості

На плиткорізі встановлена метрична лінійка та транспортир, щоб ви змогли задати точний розмір плитці. Також у комплекті поставляється пристрій для різання круглих отворів, наприклад, під розетки, в діапазоні діаметрів від 30 до 80 мм.

Простий у використанні

Простота використання

Інструмент для різання плитки простий у використанні. Працює всього в три кроки: позиціонування, розмітка, різання. Навіть новачки можуть легко освоїти такий плиткоріз. Додаткові установки не потрібні. Ви можете братися до роботи відразу після покупки.





<=>