0

103 Нравится
Бокорезы 200 мм, 40CrV, фосфатированные, полированные. INTERTOOL NT-0130
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент шарнирно-губцевый
подгруппаБокорезы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,462
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL NT-0130

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка бокорізів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Кусачки бічні або бокорізи - один з найголовніших інструментів домашнього майстра або професіонала. За допомогою них легко перекушують дроти, проволоку, кабелі тощо. Посилені бокорізи INTERTOOL NT-0130 неодмінно стануть вашим вірним помічником.  

Надійна конструкція

Можливості

Виготовлені з якісних матеріалів, бокорізи мають подовжені губки для роботи у важкодоступних місцях. Ріжуть різні матеріали: від м’якої до найтвердішої проволоки + цвяхи, шурупи, болти та багато іншого.

Зручність

 

Міцна конструкція

Виготовлені із загартованої, міцної 40CrV сталі, вирізняються підвищеною зносостійкістю та витривалістю. Таку марку сталі часто використовують в машинобудуванні для виготовлення рухомих деталей. У підсумку ці кусачки служать вам значно довше інших аналогів.

Бокорізи фосфатовані - стійкі до механічних пошкоджень, захищені від корозії. Всі відкриті частини поліровані, без мікротріщин чи подряпин, що також подовжує строк служби інструмента.


Зручні

Якісна робота

Губки кусачок щільно змикаються, немає жодних люфтів під час роботи. Різальні крайки виточені з високою точністю для якісного зрізу та повного відтинання дроту. З'єднувальний шарнір надійний та забезпечує плавний хід.

Зручність

 

Зручні

Ручки зручні, двокомпонентні, запобігають ковзанню долоні, гарантують надійне захоплення навіть забрудненими мастилом руками!


Габарити 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>