0

103 Нравится
Набор изолированных отверток с отверткой-индикатором, 4 ед VDE ( SL1.0*5.5*125мм, PH1*80мм, PH2*100мм, отвертка индикатор.), STORM INTERTOOL VT-3604
категорияУниверсальная
группаИнструмент слесарный
типОтвертки и отверточные насадки
подгруппаИзолированные отвертки
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,302
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL VT-3604

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка наборів викруток ізольованих

Переваги моделі

 

Безпечні

Безпечна робота

Набір діелектричних викруток призначений для електромонтажних робіт, які проводять під напругою до 1000В. Використовується для безпечної та зручної роботи з електромережами, запобіжниками, перемикачами та різними приладами.

Діелектричне покриття

Діелектричне покриття

Діелектричне покриття стрижня забезпечує повний захист від ураження струмом.


 

Відповідають стандартам

Відповідають європейським стандартам

Усі викрутки сертифіковані та протестовані, відповідають європейським стандартам якості та міцності, що супроводжується символом GS, VDE.

Міцна конструкція

Надійна конструкція

Викрутки виготовлені з Cr-V сталі, найкращої у своєму сегменті. До складу цієї сталі увійшли хром та ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь відрізняється довговічністю і не схильна до крихкого руйнування.


 

Індикатор мережі

Індикатор напруги

У комплекті для зручності майстрів також передбачено індикатор напруги, він допоможе визначити наявність напруги та тестувати електричні мережі.

Зручна робота

Зручність

Ручки викруток ергономічної форми з двокомпонентним покриттям, відмінно фіксуються в руці. Спеціальні канавки та упори під пальці забезпечують надійне захоплення інструментів у роботу.

 

Викрутки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>