0

103 Нравится
Мультиинструмент 165мм, 12 в 1 с чехлом. INTERTOOL HT-0540
категорияУниверсальная
группаАктивный отдых и туризм
типМультиинструменты (мультитулы)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,338
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0540

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Асортимент мультитулів

Переваги моделі

Цей мультитул просто знахідка для рибалки, мисливця, туриста та й взагалі вмілого господаря. Головна перевага інструмента полягає в тому, що всі основні інструменти завжди під рукою. Мультиінструмент зручно носити в кишені, на поясі або в рюкзаку. В екстрених ситуаціях завжди швидко приходить на допомогу: щось підпиляти, підчепити, відкрутити, відкусити або відкрити - будь-яка дрібна робота йому під силу.

Універсальний та зручний

Універсальний та зручний

Функціонал з 12 елементів завжди під рукою та замінить цілу сумку інструменту. Стильний дизайн ручок робить мультитул не лише привабливим, а й легким. Поставляється в комплекті з міцним чохлом із поліестеру, його можна зручно носити на ремені хоч щодня.
Прикріпіть мультиінструмент на пояс, покладіть у рюкзак або у бардачок машини і він обов'язково стане вам у пригоді!

Міцна та довговічна конструкція

Міцність та довговічність конструкції

Всі інструменти міцні, грані не стираються в роботі, відмінно тримають заточку і не хисткі, оскільки виготовлені з нержавіючої сталі марки 2Cr. Підвищений вміст хрому робить сталь стійкою до навантажень, вона не іржавіє і легко заточується.

Варто звернути увагу на незвичайний дизайн ручок мультитула. Вони скелетного типу з фігурними пропилами - це робить інструмент легким та привабливим.

Швидкий доступ до інструментів забезпечить замок Join point. Його простота в поєднанні з засічками на кожному елементі дозволяють відкривати інструменти швидко і легко.


Габарити 




<=>