0

103 Нравится
Рубанок электрический 1300 Вт, 16000 об/мин, нож 110 мм, 0-3.5 мм INTERTOOL WT-0711
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типЭлектрорубанки
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.5,894
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-0711

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка електрорубанків

Переваги моделі

функціональний рубанок

Функціонал

Рубанок справляється із завданнями різної складності: інструмент ідеально підійде як для виконання побутових завдань, так і для роботи в майстерні.

Двигун потужністю 1300 Вт розвиває швидкість обертання ножів до 16000 об/хв., що дозволяє за один прохід зняти матеріал з максимальною глибиною 3,5 мм і шириною 110 мм. Завдяки таким характеристикам і великій потужності підвищується ефективність роботи.

Плавне регулювання глибини стругання дозволяє підібрати оптимальну глибину зрізу, шаг складає 0,1 мм.

Можливості

Можливості

За допомогою електрорубанка WT-0711 ви також можете зрізати фаски, робити пази, вибирати чверті. В комплект поставки до рубанку входить паралельний упор, який дозволить регулювати зріз по ширині, а також упор для регулювання вибірки чверті. Рубанок можна встановити в стаціонарному положенні як стругальний верстат за допомогою спеціальної платформи, яка не ходить до комплекту поставки.

Зручність

Зручність

Для комфортної роботи як правші, так і шульзі, в конструкції рубанка передбачена можливість вибору напряму викидання тирси (наліво чи направо). Інструмент розрахований на використання з пилесбірником, який входить до комплекту. Також рубанок можна підключити до будівельного пилососа, для цього використовують спеціальний перехідник, яким комплектуеться пылосос чи його можна придюбати окремо.

Контроль над рабочим процесом

Повний контроль в роботі

У верхній частині корпусу встановлена додаткова рукоятка для більшого контролю над робочим процесом. Основна ручка має гумові накладки для кращого захоплення в роботу і надійного зчеплення з рукою. Блокування кнопки ввімкнення зручно розташоване як для шульг, так і для правшів. Мережевий шнур має прогумовану морозостійку ізоляцію, його довжина становить 3 м, що дозволяє використовувати інструмент без додаткових подовжувачів.

Комплектація


Електричний рубанок
Мішок для збору пилу
Торцевий ключ для зняття і встановлення ножів
Запасний привідний ремінь
Пристосування для заточування ножів




<=>