0

103 Нравится
GIPFEL Салатница с двойными стенками AMADEUS 26х26х14,3см цвет белый с зеленым Материал : AS
категорияУниверсальная
группасервировочная посуда
типсалатники
подгруппаСалатник
линияAMADEUS
цветзеленый
размер
габариты26х26х14,3 см
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД7323990000
GIPFEL 9444

в наличии 0 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 9444 салатники AMADEUS GIPFEL Салатница с двойными стенками AMADEUS 26х26х14,3см цвет белый с зеленым Материал : AS GIPFEL Салатниця з подвійними стінками AMADEUS 26х26х14, 3см колір білий із зеленим Матеріал : AS GIPFEL Salad bowl with double walls AMADEUS 26x26x14, 3 cm color white with green Material: AS сервировочная посуда Пластик без покрытия зеленый Универсальная салатница Миска для салату AMADEUS популярного німецького виробника Gipfel здатна стати оригінальним доповненням в сервіровці столу. Це рішення як для повсякденного використання, так і оформлення розкішних святкових застолий. Сертифікований пластик, з якого виготовлена місткість, не вступає в контакт з харчовими продуктами. Відповідність жорстким санітарно-гігієнічним нормам робить виріб придатною для подання салатів як на стіл, так і для зберігання в холодильнику. Салатниця характеризується підвищеною стійкістю до механічних ушкоджень і здатна без проблем витримувати різкі температурні перепади. Очищається як вручну, так і за допомогою посудомийних машин. ОСОБЛИВОСТІ САЛАТНИЦІ З ПОДВІЙНИМИ СТІНКАМИ GIPFEL AMADEUS У цьому виробі використовуються екологічно безпечні матеріали Допускається миття в посудомийній машині Тип: Салатниця Вага (кг): 0.6 Висота (см): 14.3 Діаметр (см): 26 Колекция: Amadeus Матеріал: Пластик Миття в посудомийній машині: Так Основний колір: білий із зеленим Розмір (см): 26х14.3

Миска для салату AMADEUS популярного німецького виробника Gipfel здатна стати оригінальним доповненням в сервіровці столу. Це рішення як для повсякденного використання, так і оформлення розкішних святкових застолий. Сертифікований пластик, з якого виготовлена місткість, не вступає в контакт з харчовими продуктами.

Відповідність жорстким санітарно-гігієнічним нормам робить виріб придатною для подання салатів як на стіл, так і для зберігання в холодильнику. Салатниця характеризується підвищеною стійкістю до механічних ушкоджень і здатна без проблем витримувати різкі температурні перепади. Очищається як вручну, так і за допомогою посудомийних машин.

ОСОБЛИВОСТІ САЛАТНИЦІ З ПОДВІЙНИМИ СТІНКАМИ GIPFEL AMADEUS

  • У цьому виробі використовуються екологічно безпечні матеріали
  • Допускається миття в посудомийній машині
  • Тип: Салатниця
  • Вага (кг): 0.6
  • Висота (см): 14.3
  • Діаметр (см): 26
  • Колекция: Amadeus
  • Матеріал: Пластик
  • Миття в посудомийній машині: Так
  • Основний колір: білий із зеленим
  • Розмір (см): 26х14.3


<=>