0

103 Нравится
GIPFEL Емкость для хранения продуктов CIVETTA с герметичной крышкой 750мл. Материал: керамика. Базовые цвета: белый, черный.
категорияУниверсальная
группасервировочная посуда
типемкости
подгруппаДля хранения
линияCIVETTA
цветбелый
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД6912003000
GIPFEL 3966

в наличии 2 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 3966 емкости CIVETTA GIPFEL Емкость для хранения продуктов CIVETTA с герметичной крышкой 750мл. Материал: керамика. Базовые цвета: белый, черный. GIPFEL Місткість для зберігання продуктів CIVETTA з герметичною кришкою 750мл. Матеріал: кераміка. Базові кольори: білий, чорний. GIPFEL Storage capacity for CIVETTA products with a tight lid 750 ml. Material: ceramics. Basic colors: white, black. сервировочная посуда керамика без покрытия белый Универсальная Для хранения Місткості для зберігання продуктів з кришками дозволять розмістити в холодильнику їжу, не переживаючи про те, що їжа втратить смакові якості із-за контакту з повітрям. Контейнери з кришками випускаються брендом Gipfel різнопланових розмірів і форм: круглі та прямокутні, компактні та місткі. Це дозволить підібрати прийнятний варіант для зберігання порції продуктів. Кожна з місткостей підходить для транспортування їжі.Пластик і скло, з якого створюються місткості, екологічно безпечні. Місткості дозволять розігрівати їжу в мікрохвильовій печі. Контейнери легко миються в посудомийній машині, не втрачають первозданного виду. Тип: банка Об'єм: 750 мл Матеріал: кераміка Кришка: кераміка Матеріал ручки: кераміка Не можна мити в посудомийній машині Колір: білий, синій Бренд: Gipfel (Німеччина)

Місткості для зберігання продуктів з кришками дозволять розмістити в холодильнику їжу, не переживаючи про те, що їжа втратить смакові якості із-за контакту з повітрям. Контейнери з кришками випускаються брендом Gipfel різнопланових розмірів і форм: круглі та прямокутні, компактні та місткі. Це дозволить підібрати прийнятний варіант для зберігання порції продуктів. Кожна з місткостей підходить для транспортування їжі.Пластик і скло, з якого створюються місткості, екологічно безпечні. Місткості дозволять розігрівати їжу в мікрохвильовій печі. Контейнери легко миються в посудомийній машині, не втрачають первозданного виду.

  • Тип: банка
  • Об'єм: 750 мл
  • Матеріал: кераміка
  • Кришка: кераміка
  • Матеріал ручки: кераміка
  • Не можна мити в посудомийній машині
  • Колір: білий, синій
  • Бренд: Gipfel (Німеччина)


<=>