0

103 Нравится
GIPFEL Шумовка TONUS 32см.(нейлон) Цвет: черный
категорияУниверсальная
группакухонные принадлежности
типшумовки
подгруппаШумовка
линияTONUS
цветчерный
размер32см
габариты32 см
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД8215991000
GIPFEL 2095

в наличии 56 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 2095 шумовки TONUS GIPFEL Шумовка TONUS 32см.(нейлон) Цвет: черный GIPFEL Шумівка TONUS 32см.(нейлон) Колір: чорний GIPFEL the perforated Spoon of TONUS 32см.(nylon) Color: black кухонные принадлежности нейлон без покрытия черный Универсальная Шумовка Спеціально для любителів пельменів та інших блюд, що вимагають варіння, використовується шумівка кухонна. Виріб виконаний з ергономічних, легких і міцних матеріалів — силікону і нейлону. Ці матеріали протестовані на використання в харчовій промисловості, не виділяють запах, не вступають в реакцію з продуктами харчування і окремими інгредієнтами, у тому числі з сіллю, спеціями, гострими соусами. Оскільки шумівка GIPFEL TONUS 2095 застосовується для зняття навару, аксесуар витримує тривалу дію підвищених температур, у тому числі киплячої води. Не впливає на смакові якості продуктів і рідин, а комфортна ручка і полотно дозволять працювати з більшою продуктивністю і комфортом. Тип: шумівка Довжина: 32 см Матеріал робочої поверхні: силікон Матеріал ручки: пластик Можна мити в посудомийних машинах Колір: чорний Бренд: Gipfel (Німеччина)

Спеціально для любителів пельменів та інших блюд, що вимагають варіння, використовується шумівка кухонна. Виріб виконаний з ергономічних, легких і міцних матеріалів — силікону і нейлону. Ці матеріали протестовані на використання в харчовій промисловості, не виділяють запах, не вступають в реакцію з продуктами харчування і окремими інгредієнтами, у тому числі з сіллю, спеціями, гострими соусами.

Оскільки шумівка GIPFEL TONUS 2095 застосовується для зняття навару, аксесуар витримує тривалу дію підвищених температур, у тому числі киплячої води. Не впливає на смакові якості продуктів і рідин, а комфортна ручка і полотно дозволять працювати з більшою продуктивністю і комфортом.

  • Тип: шумівка
  • Довжина: 32 см
  • Матеріал робочої поверхні: силікон
  • Матеріал ручки: пластик
  • Можна мити в посудомийних машинах
  • Колір: чорний
  • Бренд: Gipfel (Німеччина)


<=>