0

103 Нравится
GIPFEL Терка ADONIS 30x7,9см для крупной стружки, с рукояткой "Soft-touch". Материал: нерж. сталь 301, пластик, термопластичная резина.
категорияУниверсальная
группакухонные принадлежности
типтерки
подгруппаТерка
линияADONIS
цветнержавеющая сталь
размер
габариты30x7,9 см
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД8205510000
GIPFEL 6388

в наличии 0 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 1

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 6388 терки ADONIS GIPFEL Терка ADONIS 30x7,9см для крупной стружки, с рукояткой \"Soft-touch\". Материал: нерж. сталь 301, пластик, термопластичная резина. GIPFEL Терка ADONIS 30x7,9см для великої стружки, з рукояткою "Soft-touch". Матеріал: нерж. сталь 301, пластик, термопластична гума. GIPFEL ADONIS grater 30x7.9cm for large shavings, with a "Soft-touch" handle. Material: stainless steel. steel 301, plastic, thermoplastic rubber. кухонные принадлежности нержавеющая сталь, пластик без покрытия нержавеющая сталь Универсальная Терка Терка для великої стружки GIPFEL ADONIS 6388 виготовлена з харчової нержавіючої сталі, яка має підвищену стійкість до зносу і ушкоджень. Така сталь не окислює продукти і леза залишаються гострими дуже довгий час. Ручка з пластика приємна на дотик і зручно лежить в руці - її ергономічна форма і оптимальна довжина прекрасно підійде під будь-яку руку. Вдалим рішенням дизайнерів є протиковзка основа, яка робить процес використання безпечнішим. Ця модель призначена для натирання фруктів, овочів, шоколаду, сиру, горіхів і багато чого іншого. Особливості У цьому виробі використовуються екологічно безпечні матеріали Допускається миття в посудомийній машині Розмір: 30x7,9 см Матеріал: нержавіюча сталь, пластик Колір: Сталевий Можна мити в посудомийній машині Бренд: Gipfel (Німеччина)

Терка для великої стружки GIPFEL ADONIS 6388 виготовлена з харчової нержавіючої сталі, яка має підвищену стійкість до зносу і ушкоджень. Така сталь не окислює продукти і леза залишаються гострими дуже довгий час. Ручка з пластика приємна на дотик і зручно лежить в руці - її ергономічна форма і оптимальна довжина прекрасно підійде під будь-яку руку. Вдалим рішенням дизайнерів є протиковзка основа, яка робить процес використання безпечнішим. Ця модель призначена для натирання фруктів, овочів, шоколаду, сиру, горіхів і багато чого іншого.

Особливості

  • У цьому виробі використовуються екологічно безпечні матеріали
  • Допускається миття в посудомийній машині
  • Розмір: 30x7,9 см
  • Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
  • Колір: Сталевий
  • Можна мити в посудомийній машині
  • Бренд: Gipfel (Німеччина)


<=>