0

103 Нравится
GIPFEL Ланч-бокс 900 мл герметичный круглый с двумя контейнерами и складывающейся ручкой. Материал: нержавеющая сталь, пластик. Цвет: красн
категорияУниверсальная
группакухонные принадлежности
типланч боксы
подгруппадля хранения
линияGIPFEL
цветкрасный
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД9617000000
GIPFEL 4127

в наличии 4 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 4127 ланч боксы GIPFEL GIPFEL Ланч-бокс 900 мл герметичный круглый с двумя контейнерами и складывающейся ручкой. Материал: нержавеющая сталь, пластик. Цвет: красн GIPFEL Ланч-бокс 900 мл герметичний круглий з двома контейнерами і ручкою, що складається. Матеріал: нержавіюча сталь, пластик. Колір: червоний GIPFEL Lunch box 900 ml airtight round with two containers and a folding handle. Material: stainless steel, plastic. Color: red кухонные принадлежности Нержавеющая сталь/пластик без покрытия красный Универсальная для хранения Ланч-бокс Gipfel 4127 гігієнічний та герметичний. Завдяки використанню сучасних матеріалів він не поглинає запахів і не виділяє їх на продукти харчування, зберігаючи їх смакові властивості незмінними. Контейнер виготовлений з нержавіючої сталі та пластику. Кришка прилягає до виробу досить щільно, що дозволяє не переживати з приводу збереження рідких продуктів. Ланч-бокс має два відділення для продуктів.

Ланч-бокс Gipfel 4127 гігієнічний та герметичний. Завдяки використанню сучасних матеріалів він не поглинає запахів і не виділяє їх на продукти харчування, зберігаючи їх смакові властивості незмінними. Контейнер виготовлений з нержавіючої сталі та пластику. Кришка прилягає до виробу досить щільно, що дозволяє не переживати з приводу збереження рідких продуктів. Ланч-бокс має два відділення для продуктів.



<=>