0

103 Нравится
GIPFEL Сковорода OLIVER 32х6,5см из литого алюминия с индукционным дном, с антипригарным гранитным покрытием Pfluon Graniteв
категорияУниверсальная
группапосуда для приготовления
типсковородки
подгруппаДля приготовления пищи
линияOLIVER
цветчерный
размер
габариты32х6,5 см
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике100
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД7615101000
GIPFEL 0501

в наличии 0 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 1

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 0501 сковородки OLIVER GIPFEL Сковорода OLIVER 32х6,5см из литого алюминия с индукционным дном, с антипригарным гранитным покрытием Pfluon Graniteв GIPFEL Сковорода OLIVER 32х6,5см з литого алюмінію з індукційним дном, з антипригарним гранітним покриттям Pfluon Granite GIPFEL Frying pan OLIVER 32x6.5 cm made of cast aluminum with an induction bottom, with a non-stick Pfluon Granite coating посуда для приготовления алюминий антипригарное черный Универсальная Для приготовления пищи Корпус виконаний з литого алюмінію. Матеріал дуже швидко нагрівається, тому процес приготування їжі не займе у вас багато часу. Продукти прогріваються рівномірно, не втрачаючи в процесі термообробки природного аромату, смаку і корисних властивостей. Гранітне антипригарне покриття PFLUON дозволяє використати невелику кількість олії для смаження, а також значно полегшує догляд зий посудом. Бакелітова ручка не нагрівається, надійно захищаючи руки від можливих опіків. На окрему увагу заслуговує і дизайн сковороди. Призначення: універсальна Розмір: 32x6,5 см Матеріал: літій алюміній Матеріал ручки: пластик Тип покриття: антипригарне мармурове покриття Підходить для усіх видів плит Колір: сірий Вага: 1,69 кг Бренд: Gipfel (Німеччина)

Корпус виконаний з литого алюмінію. Матеріал дуже швидко нагрівається, тому процес приготування їжі не займе у вас багато часу. Продукти прогріваються рівномірно, не втрачаючи в процесі термообробки природного аромату, смаку і корисних властивостей. Гранітне антипригарне покриття PFLUON дозволяє використати невелику кількість олії для смаження, а також значно полегшує догляд зий посудом. Бакелітова ручка не нагрівається, надійно захищаючи руки від можливих опіків. На окрему увагу заслуговує і дизайн сковороди.

  • Призначення: універсальна
  • Розмір: 32x6,5 см
  • Матеріал: літій алюміній
  • Матеріал ручки: пластик
  • Тип покриття: антипригарне мармурове покриття
  • Підходить для усіх видів плит
  • Колір: сірий
  • Вага: 1,69 кг
  • Бренд: Gipfel (Німеччина)


<=>