0

103 Нравится
GIPFEL Сковорода FELICITA 14х2,5см из литого алюминия с премиальным керамическим покрытием EXCILON с ручкой с покрытием Soft touch. Толщина
категорияУниверсальная
группапосуда для приготовления
типсковородки
подгруппаДля приготовления пищи
линияFELICITA
цветразноцветный
размер14см
габариты14х2,5см
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД7615101000
GIPFEL 0349

в наличии 1 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 0349 сковородки FELICITA GIPFEL Сковорода FELICITA 14х2,5см из литого алюминия с премиальным керамическим покрытием EXCILON с ручкой с покрытием Soft touch. Толщина GIPFEL Сковорода FELICITA 14х2, 5см з литого алюмінію з преміальним керамічним покриттям EXCILON з ручкою з покриттям Soft touch. Товщина GIPFEL Frying pan FELICITA 14x2, 5 cm made of cast aluminum with premium EXCILON ceramic coating with a handle with Soft touch coating. Thickness посуда для приготовления алюминий антипригарное разноцветный Универсальная Для приготовления пищи Виконана з литого алюмінію Felicita 0349 підходить для приготування сніданків для дітей і коханих. Модель виконана у формі сердечка в приємній колірній гаммі: рожевому, блакитному або зеленому відтінках. Легкість приготування їжі забезпечить керамічне покриття Excilon, а також виконана з деревно-шаруватого пластика рукоять з покриттям SoftTouch. Стінки і дно завтовшки 2,5 мм швидко прогріваються і рівномірно тримають тепло, тому сирники, яєчня, млинчики та інші блюда отримують акуратну золотисту кірочку. Посуд не вимагає складного догляду, очищається вручну або в посудомийній машині. Щоб не подряпати покриття, використовується лопатки з силікону або дерева. Тип: універсальна Матеріал: алюміній Діаметр: 14 см Матеріал ручки: бакеліт Висота: 2,5 см Вага: 0,29 кг Колір: в асортименті Не підходить для індукційних плит Бренд: Gipfel (Німеччина)

Виконана з литого алюмінію Felicita 0349 підходить для приготування сніданків для дітей і коханих. Модель виконана у формі сердечка в приємній колірній гаммі: рожевому, блакитному або зеленому відтінках. Легкість приготування їжі забезпечить керамічне покриття Excilon, а також виконана з деревно-шаруватого пластика рукоять з покриттям SoftTouch. Стінки і дно завтовшки 2,5 мм швидко прогріваються і рівномірно тримають тепло, тому сирники, яєчня, млинчики та інші блюда отримують акуратну золотисту кірочку. Посуд не вимагає складного догляду, очищається вручну або в посудомийній машині. Щоб не подряпати покриття, використовується лопатки з силікону або дерева.

  • Тип: універсальна
  • Матеріал: алюміній
  • Діаметр: 14 см
  • Матеріал ручки: бакеліт
  • Висота: 2,5 см
  • Вага: 0,29 кг
  • Колір: в асортименті
  • Не підходить для індукційних плит
  • Бренд: Gipfel (Німеччина)


<=>