0

103 Нравится
GIPFEL Автоматическая мельница для перца 22 см (нерж. сталь)
категорияУниверсальная
группакухонные принадлежности
типмельницы
подгруппаМельница для перца
линияGIPFEL
цветстальной
размер
габариты22 см
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД8210000000
GIPFEL 9026

в наличии 0 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 3

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 9026 мельницы GIPFEL GIPFEL Автоматическая мельница для перца 22 см (нерж. сталь) GIPFEL Автоматичний млин для перцю 22 см (нерж. сталь) GIPFEL Automatic pepper mill 22 cm (stainless steel) кухонные принадлежности Нержавеющая сталь без покрытия стальной Универсальная Мельница для перца 4250195190260 Електричний Млинок з підсвічуванням. Виріб має невеликі розміри (висота 22 см), нескладну конструкцію і відрізняється простим в управлінні - достатньо лише натиснути на кнопку. Пристрій виконаний з нержавіючої сталі, повністю безпечної для здоров'я людини. Млинок для перцю автоматичний упакований у фірмову коробку Gipfel, що робить його хорошим варіантом для подарунка. Працює від 4 батарейок типу АА.

Електричний Млинок з підсвічуванням. Виріб має невеликі розміри (висота 22 см), нескладну конструкцію і відрізняється простим в управлінні - достатньо лише натиснути на кнопку.

Пристрій виконаний з нержавіючої сталі, повністю безпечної для здоров'я людини. Млинок для перцю автоматичний упакований у фірмову коробку Gipfel, що робить його хорошим варіантом для подарунка. Працює від 4 батарейок типу АА.



<=>