0

103 Нравится
GIPFEL Емкость для хранения продуктов с герметичной крышкой 1400мл. Материал: керамика. Базовые цвета: белый, оранжевый.
категорияУниверсальная
группакухонные принадлежности
типемкости
подгруппаДля хранения
линияVEGETAL
цветразноцветный
размер1400мл
габариты1400мл
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД6912002300
GIPFEL 3850

в наличии 0 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 0

ПОСУДА ОПТОМ
GIPFEL 3850 емкости VEGETAL GIPFEL Емкость для хранения продуктов с герметичной крышкой 1400мл. Материал: керамика. Базовые цвета: белый, оранжевый. GIPFEL Місткість для зберігання продуктів з герметичною кришкою 1400мл. Матеріал: кераміка. Базові кольори: білий, помаранчевий. GIPFEL Product storage capacity with a tight lid 1400 ml. Material: ceramics. Basic colors: white, orange. кухонные принадлежности Керамика рисунок разноцветный Универсальная Для хранения 2000038500013 Місткість для зберігання трав повинна оснащуватися ефектом вакууму та деякими іншими якостями. Рослинні компоненти, що неправильно зберігаються, можуть швидко пересохнути або навпаки відволожитися. Трави псуються шкідниками, вбирають пил та запахи. Моделі здатні підтримувати потрібний мікроклімат. Вони продовжують термін зберігання харчових рослин у рази. Контейнери прості у використанні та очищенні. Аксесуари ємні, але водночас компактні, легко розміщуються на полицях у шафі чи холодильнику. При правильній експлуатації наших ємностей, навіть в умовах підвищених або занадто знижених температур, зелень, трави та інші рослини зберігають здоровий зовнішній вигляд і корисні властивості.

Місткість для зберігання трав повинна оснащуватися ефектом вакууму та деякими іншими якостями. Рослинні компоненти, що неправильно зберігаються, можуть швидко пересохнути або навпаки відволожитися. Трави псуються шкідниками, вбирають пил та запахи. Моделі здатні підтримувати потрібний мікроклімат. Вони продовжують термін зберігання харчових рослин у рази. Контейнери прості у використанні та очищенні. Аксесуари ємні, але водночас компактні, легко розміщуються на полицях у шафі чи холодильнику. При правильній експлуатації наших ємностей, навіть в умовах підвищених або занадто знижених температур, зелень, трави та інші рослини зберігають здоровий зовнішній вигляд і корисні властивості.



<=>