0

103 Нравится
Бачок пластиковый с внутренней резьбой М16х1.5, 600мл. INTERTOOL PT-1901
категорияУниверсальная
группаКраскопульты
типКраскопульты пневматические и принадлежности
подгруппаКомплектующие и ремкомплекты для краскопультов
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,169
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1901

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Цей пластиковий бачок призначений для використання з пістолетами систем розпилення HVLP, LVLP, HP, обладнаний внутрішньою різьбою M16x1,5. Має компактні розміри, що робить його ідеальним вибором для точних та дрібних робіт, або для робіт у важкодоступних місцях. Об'єм бачка становить 600 мл, вміщує достатню кількість матеріалу для виконання різноманітних фарбувальних робіт.

Переваги

  • Ідеально підходить до HVLP,LVLP, HP фарбопультів;
  • Внутрішня різьба M16x1,5 забезпечує міцне з'єднання з пістолетом;
  • Пластиковий легкий корпус не перевантажує інструмент;
  • Забезпечує візуальний контроль фарби у бачку.

Можливості

У випадку, якщо ваш стандартний бачок на фарбопульті вийшов з ладу, або вам потрібен новий бачок, тоді вам точно знадобиться PT-1901. Особливістю цього бачка є стінки, через які видно рівень фарби. Це дозволяє оперативно контролювати витрату матеріалу та уникати несподіваних переривів у процесі роботи. Таким чином, ви завжди будете в курсі, коли необхідно поповнити запас фарби, що підвищує ефективність та економічність вашої роботи.

Зручність

Вибираючи пластиковий бачок для фарбопульта, ви отримуєте не тільки надійний інструмент, але й можливість максимально ефективного використання різних лакофарбових матеріалів. Зручність у встановленні, прозорі стінки для контролю рівня та високоякісний матеріал роблять цей бачок ідеальним вибором для професіоналів та любителів, які прагнуть досягти високих результатів фарбування.




<=>