0

103 Нравится
Зубило пневматическое с набором насадок 4 шт. 150 мм (цилиндрический хвостовик) INTERTOOL PT-1302
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типЗубила пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,700
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1302

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Пневматичне зубило - це універсальний інструмент, за допомогою якого демонтують різні деталі кузова автомобілів, знімають шари штукатурки, старі облицювальні плити та багато іншого. Зубило стало популярним, незамінним помічником в автомайстернях, на сервісах та в гаражах у домашніх майстрів

Ефективна робота

Ефективна робота

Завдяки високій частоті ударів 4500 уд/хв. із силою 4 Дж, ефективно справляється зі своєю роботою, не вимогливий до джерела повітря, витрата становить 150 л/хв. Регулятор швидкості дозволяє налаштувати кількість обертів для роботи з різними матеріалами, що дуже зручно.

Зручно тримать в руці

Комфорт у роботі

Легка та компактна конструкція, ергономічний дизайн у вигляді пістолета, дозволяє керувати інструментом однією рукою та діставати до важкодоступних місць. Прогумоване руків’я відмінно фіксується в руці та не ковзає під час роботи. У комплекті до пневмозубила передбачені чотири насадки, що робить інструмент більш універсальним.

Експлуатація

Експлуатація інструмента

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю 200 л/хв. та більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.




<=>