0

103 Нравится
Щипцы удлиненные прямые 160 мм с изолированными рукоятками INTERTOOL NT-0326
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент шарнирно-губцевый
подгруппаЩипцы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,250
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL NT-0326

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка довгогубців

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Довгогубці діелектричні застосовуються для захоплення та перерізання дротів з можливою небезпекою ураження електричним струмом. Використовуються у роботі з електромережами, запобіжниками, перемикачами та різними приладами. Безпечні під час роботи під напругою до 1000 В.

Використовуються для утримання різних дрібних деталей, цвяхів, дротів. За допомогою них готують дроти під монтаж: відрізають або випрямляють провід під клему тощо.

Можливості

Ізольовані ручки

На металевий корпус бокорізів нанесене додаткове діелектричне покриття, яке захищає майстра від ураження електричним струмом. Ручки з пластику мають спеціальні захисні екрани проти випадкового зісковзування дроту.

Робота у важкодоступних місцях

Можливості

Губки з рівномірно розташованими зубцями захоплюють практично будь-які за формою деталі, тонкий листовий матеріал, прутки, а також шестигранні та квадратні кріплення. Також за допомогою них можна згинати тонкі плоскі деталі, дріт тощо.

Різак

Різак для дроту

Кусачки, розташовані на початку лез, акуратно перерізають мідний, алюмінієвий та загартований сталевий дріт за рахунок оптимального кута заточування лез під 65 градусів. Забезпечують гладкий та чистий зріз, що потребує мінімальних зусиль.

Висока якість виготовлення

Надійна конструкція

Інструмент виготовлений з Cr-V сталі, найкращої у своєму сегменті. У складі цієї сталі присутні хром та ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь вирізняється довговічністю та не схильна до крихкого руйнування. Нікельоване покриття підвищує корозійну стійкість.

 

 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>