0

103 Нравится
Мультиинструмент 160 мм, 12 в 1 с чехлом INTERTOOL HT-0541
категорияУниверсальная
группаАктивный отдых и туризм
типМультиинструменты (мультитулы)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,383
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0541

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Асортимент мультитулів

Переваги моделі

Цей мультитул - просто знахідка для рибалки, мисливця, туриста та й взагалі вмілого господаря. Головна перевага мультитула полягає в тому, що всі основні інструменти завжди під рукою. Його зручно носити в кишені, на поясі або в рюкзаку. В екстрених ситуаціях завжди швидко приходить на допомогу: щось підпиляти, підчепити, відкрутити, відкусити або відкрити - будь-яка дрібна робота йому до снаги.

Універсальний та зручний

Універсальний та зручний

Функціонал з 12 елементів завжди під рукою та замінить цілу сумку інструменту. Корпус виготовлений з анодованого алюмінію, легкий та ергономічний, зручно лежить у руці та не завдає дискомфорту при сильному стисканні. Ручки порожнисті та легкі, а інструменти не виходять за межі.

Легкий доступ до інструментів. Можна швидко відкрити необхідний елемент лівою або правою рукою без особливих зусиль задяки засічкам та простому механізму замка.

Мультитул поставляється в комплекті з міцним чохлом із поліестеру, його можна зручно носити на ремені хоч щодня.

Міцна та довговічна конструкція

Міцність та довговічність конструкції

Всі інструменти жорстко зафіксовані та не дають люфт під час роботи. Завдяки загартованій легованій сталі робочі грані не стираються, стійкі до появи іржі. Механізм Slip joint дозволяє швидко фіксувати необхідний інструмент у відкритому положенні та повертати його назад. Спейсер (підпираюча частина на ручці) оберігає ніж від випадкового складання.

Габарити 




<=>