0

103 Нравится
Диск отрезной сегментный алмазный, 115 мм, 16-18% INTERTOOL CT-1001
категорияУниверсальная
группаДиски
типДиски отрезные для УШМ
подгруппаДиски отрезные с алмазной крошкой для УШМ
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,115
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL CT-1001

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка відрізних сегментних дисків

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Диск діаметром 115 мм створений для ефективного різання різноманітних матеріалів, таких як бетон, камінь, цегла, мармур, граніт та інші тверді поверхні. Виготовлений з високоякісного алмазного матеріалу, має високу міцність і довговічність, що робить його ідеальним інструментом для різноманітних будівельних і ремонтних робіт. Призначений для використання з кутовими шліфмашинами (болгарками) з високою швидкістю обертання - до 13 280 об/хв.

Ефективний різ

Ефективне різання

До складу алмазного диска входять алмазні кристали, з насиченістю крихтою до 18%, які є одним з найтвердіших матеріалів на планеті. Вони вбудовані в металеву матрицю і при обертанні диска під час контакту з поверхнею матеріалу алмазні кристали зношуються. Однак завдяки своїй твердості вони здатні обробляти тверді матеріали, створюючи вирізи, розрізи чи шліфовані поверхні. Висота робочої кромки 7 мм, ширина 1,8 мм.

Зносостійкий

Зносостійкий

Алмазний диск має окремі секції (сегменти), розділені пазами. Це дозволяє диску легко проникати в матеріал і запобігає перегріванню, адже між сегментами є місце для циркуляції повітря і охолодження. Також пил відводиться через «зазор» між сегментами. 

 

Диски алмазні №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>