0

103 Нравится
Комплект насадок для фена INTERTOOL DT-2490
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типФены технические для обжига
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,270
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-2490

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Набір насадок для фена технічного INTERTOOL DT-2490 служить для розширення функціональних можливостей інструмента і спрощення роботи з ним. До комплекту включені насадки з рефлекторним, склозахисним, звужувальним, напрямним соплами та зручний скребок.

Переваги

  • Підходять для різних будівельних фенів з діаметром сопла 36 мм;
  • Виготовлені з нержавіючої сталі, яка забезпечує довговічність та гарну стійкість до корозії;
  • Дозволяють ефективніше спрямовувати тепловий потік та оптимально налаштувати розподіл тепла;
  • У комплекті 4 насадки різних форм та скребок з дерев'яною ручкою.​

Насадка з рефлекторним соплом, пускаючи гаряче повітря по пелюстці, здатна нагрівати ділянку довгого предмета відразу з декількох сторін. Це дуже зручно при термоусадці ізоляції на кабелі, прогріванні труб з невеликим діаметром.

Насадка зі склозахисним соплом робить потік гарячого повітря плоским та спрямованим, що дозволяє відвернути гарячий струмінь від скла та розігріти поверхню біля нього. Наприклад, очистити віконну раму від фарби, не демонтуючи скло.

Насадка зі звужувальним соплом зменшує діаметр та концентрує потік гарячого повітря. Ідеально підходить для точного нагрівання.

Насадка з напрямним соплом необхідна для більш точного нагрівання предметів поблизу легкоплавких елементів. Вона нагріває предмет, направляючи гаряче повітря в одну сторону.

Зручний трикутний шкребок з довжиною ребра 65 мм - це універсальний аксесуар для використання у різних будівельних роботах. Ідеально підходить для зняття фарби та лаку.




<=>