0

103 Нравится
Колун кованый 2500г, ручка из фибергласса INTERTOOL HT-0273
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типИнструмент садовый ручной
подгруппаКолуны
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.4,000
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0273

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Модельна лінійка

Переваги колуна

Колун HT-0273 призначений для ефективного розколювання дров вздовж волокон. Рубальна частина колуна, на відміну від сокири, збільшена. Завдяки цьому колун значно швидше впорається з важкою роботою. 

Надійний та потужний колун

Надійний та міцний інструмент

Виготовлений колун з високоякісної кованої вуглецевої сталі. Додаткова термічна обробка та полірування леза забезпечують довготривалий строк служби інструмента. Уся робоча частина колуна має антикорозійне покриття. Голова надійно кріпиться до руків'я, що виключає можливий  люфт.

Зручний у роботі

Зручний у роботі

Завдяки легкій та водночас міцній ручці із фібергласу, колуном зручно працювати навіть при інтенсивних навантаженнях. Загальна вага - 3.6 кг, вага обуха - 2.5 кг.

Руків'я з антиковзким гумовим покриттям для кращої фіксації у руках. Колун не вислизне з ваших рук навіть у дощ. Спеціальна анатомія колуна з системою гасіння вібрації зменшує силу віддачі.

Якщо виникла така потреба, цей колун може використовуватися навіть як молот, завдяки бойку, який розташований у верхній частині обуха.  

Отвір у ручці для підвісу

Продуманий до дрібниць

Отвір на кінці ручки дозволяє підвісити колун на стіну в гаражі або в майстерні. Таким чином інструмент компактно розміститься у будь-якому робочому просторі й не займе багато місця.

Багаторазовий чохол на лезо

Безпечний під час транспортування

Захисний чохол для леза може використовуватися безліч разів. Виготовлений з міцного пластику, він допоможе вам зберегти речі цілими та неушкодженими. Що особливо актуально при транспортуванні колуна у багажнику з іншими речами.

Габарити 




<=>